Spirituele Boeken

Op weg naar terug

Verander je visie en je verandert je leven.

Tussen de eerste en de laatste ademhaling liggen ervaringen. Die ervaringen met andere ogen bekijken, levert groei en verandering op. Visie maakt je leven, dus als je je visie verandert, verander je je leven.
Vaak moet je heftige dingen meemaken voordat je de volle rijkdom van het leven kunt zien en ervaren. Wanneer je daar middenin zit, is dat helaas niet altijd even duidelijk. Alle ingrijpende gebeurtenissen, positief en negatief, tonen je echter nieuwe wegen. Het is aan jou wat je daarmee doet, want waar die nieuwe wegen heen leiden, ligt voor niemand vast.

In dit boek laat ik je verschillende manieren zien om eens anders te kijken naar wat je in je leven tegenkomt. Dat doe ik niet met droge theorie, maar aan de hand van verhalen van mensen die, net als ik, heel direct en heel persoonlijk met het thema ‘leven en dood’ te maken hebben gekregen.
We zijn tenslotte allemaal op weg naar terug.

Op weg naar terug

Verander je visie en je verandert je leven.

Bindwijze: Paperback
Oorspronkelijke releasedatum: 25 juni 2024
Aantal pagina’s: 162
Illustraties: Nee
Auteur: Tineke Boogaarts
Hoofduitgeverij: Hajefa, Uitgeverij
Editie: 1
EAN: 9789463310482

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button